19 augusti 2017

Kaffebaren på Möllan


Kaffebar är ett riktigt passande namn på detta fik. Det är fokus på kaffe och inomhus sitter man på barstolar. En anledning till ställets popularitet är så klart läget, precis i hörnet av Möllevångsstorget, men också enkelheten. Det finns inte massor att välja på och man ser redan på lokalen vad man kan förvänta sig. För den som är sugen på något till kaffet finns ett begränsat urval av croissanter och surdegsmackor.

Det är oftast en liten kö, förmodligen för att stället lyckas att hålla en så jämn och hög kvalitet på kaffet. Kaffebar har en egen blandning från LOVE Coffee Roasters, som man kan köpa med sig hem. För den som vill prova andra smaker finns handbryggt kaffe.


Numera är det Oskar som driver caféet, efter att han tog över efter Samir. Fortfarande gäller att Kaffebar "är en urban smältdegel" som Malmö Stad uttryckte det, när Kaffebar vann hederspriset 2009. Detta fik har många stammisar som nog bor och jobbar runt torget. Gå hit när du är sugen på god espresso, vill kolla på folk eller behöver fylla på med kaffe till moccabryggaren. 


Lite info
Mån-fre 8-18
Lör 9-18
Sön 10-18
Ingen toalett
Wi-Fi - Nej
@kaffebarenmollan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar